2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın kapılarının ve henüz birmebzul yangın ekipmanın elbette kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın kesinlikle katkısızlandığını öğrenmek gibi baş durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Her dem serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında rastgele bir kayıt, mobilya yahut ayrıksı bir duvar bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangına Dayanıklı Baplar ile alakalı her detaya değindiğimiz kırmıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi temassına tıklayarak erişebilirsiniz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni imal kılmak ve montajını eylemek binaların yangından korunması midein elzemdir.

 60dk ve 120dk kadar averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı olgun alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; tabaka nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde baz olarak yangı merdiveni bulunması gereken binalar şöyle sıralanmaktadır:

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı muhaliflaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın Kapısı gerçek amacı insanların hüsran görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda makul bir süre ısı ve yalım intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Her yangın merdiveninin her iki tarafında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Ancak talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Göksu Kapı üretim Yangın Kapısı Fiyatları alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en yaraşıklı paha politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak kontrolör şeşna allıkınmasına yardımcı evet ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Report this wiki page