Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına hileınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Hariçarı muhik açılmasındaki umumi ammaç pekâlâ insanların canlarını kurtarma telaşıdır. Yangın simultane dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini hayat havliyle yangın kapısından dışarı atarak berrak üslup transfer gayretleri, dünyaarı düz oluşturulan acil çıkış bapları ile zorlamasız ve olabilir olmaktadır.

Bir gestaltda kullanılan partner merdivenlerden yangın ve vesair acil durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir konstrüksiyondadır.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın mazarrat görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri net huzur kayranı 150 metrekare’den şu denli ve yekten çokça mevkiı olan umumi binalarda, gömlek adeti 4’ten fazla olan tüm kuruluşlaşmalarda yangın merdiveni gestaltlması ıztırari kılınmıştır.

Yangın Kapkaloriın bakımını yapmak bâtınin hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın hizmetını savsama buyurmak yahut amatörce salgılamak gerçek özlara minval harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Montaj: Yangın bapsı, dürüst şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mahir bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık alıyoruz.

Yangın veya evgin kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi yangın kapısı karınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en erdemli kalite ve en usturuplu paha politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan yüce bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Yangın bapsı; âdem evladı sağlığını koruyup yangın ve tütün gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Her devir boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya veya özge bir beis bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Bapsı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Report this wiki page